Skip to main content
MediaLink
News 24https://www.youtube.com/watch?v=dp940lO8J3Y 
Balkanweb http://www.balkanweb.com/site/roli-i-bashkive-ne-integrimin-ne-be-vlahutin-mblidhni-te-ardhurat-i-keni-me-te-uletat-ne-rajon/
Report TV http://shqiptarja.com/lajm/roli-i-bashkive-ne-integrimin-ne-be-vlahutin-mblidhni-te-ardhurat
Ora Newshttps://www.youtube.com/watch?v=OOQSuHauvkM 
Scan TVhttps://www.youtube.com/watch?v=eJiC2fKu-xc
Koha Jone http://www.kohajone.com/2018/04/26/vlahutin-bashkite-te-mbledhin-te-ardhurat-dhe-ti-investojne-tek-sherbimet-per-qytetaret/ 
Javanewshttp://www.javanews.al/vlahutin-kritika-pushtetit-lokal-jeni-me-dobet-ne-rajon-per-mbledhjen-e-te-ardhurave/ 
Shekullihttps://shekulli.com.al/vlahutin-bashkive-mblidhni-te-ardhurat-i-keni-me-te-uletat-ne-rajon/
Balkanwebhttps://www.youtube.com/watch?v=Xz4Ho4JEy8E
Gazeta Shqip

http://gazeta-shqip.com/lajme/2018/04/26/roli-i-bashkive-vlahutin-te-ardhurat-me-te-uletat-ne-rajon/

http://gazeta-shqip.com/lajme/2018/04/26/raporti-bashkite-motor-pozitiv-per-integrimin-e-shqiperise/

Konica.alhttps://konica.al/2018/04/bashkite-motor-pozitiv-per-integrimin-e-shqiperise-ne-be-publikohet-raporti-i-performances/
Top Albania Radiohttp://www.topalbaniaradio.com/v7/bashkite-motor-pozitiv-per-integrimin-e-shqiperise/
Durres Lajmehttps://durreslajm.al/aktualitet/bashkite-si-nje-motor-pozitiv-integrimin-e-shqiperise-ne-be
Lajmi I fundithttp://lajmifundit.al/2018/04/roli-i-bashkive-ne-integrimin-ne-be-vlahutin-mblidhni-te-ardhurat/
Fax.alhttp://fax.al/read/news/15678148/17808976/bashkite-si-nje-motor-pozitiv-per-integrimin-e-shqiperise-ne-be-publikohet-raporti-i-performances
Ikub.alhttp://m.time.ikub.al/Lajme/18-04-26-Bashkit-motor-pozitiv-pr-integrimin-e-Shqipris-publikohet-raporti-1.aspx
ATSHhttps://ata.gov.al/2018/04/26/pergatitja-e-bashkive-ne-rrugen-e-pranimit-te-shqiperise-ne-be/
Sothttps://sot.com.al/politike/romana-vlahutin-ultimatum-bashkive-mblidhni-te-ardhurat-dhe-investojini-ne-sherbim-te
Kombihttp://gazetakombi.com/2018/04/26/roli-i-bashkive-vlahutin-te-ardhurat-me-te-uletat-ne-rajon/
Zone e Lirehttp://zoneelire.al/politike/vlahutin-thirrje-bashkive-ne-vend-mblidhni-te-ardhurat-me-te-uletat-ne-rajon/
Ekonomia – Kosovehttp://www.ekonomia-ks.com/sq/bote/procesi-i-integrimit-duhet-pershpejtuar-duke-forcuar-themelet-e-qeverisjes-lokale
Driate.net http://dritare.net/?p=347114