Events

Projekti “Bashkitë në Evropë” organizon 95 aktivitete gjatë Javës së Evropës. Nga Bjeshkët e Tropojës, në brigjet e Vlorës, nga Kalaja e Krujës deri në sokakët e Gjirokastrës, ka ushtuar zëri i të rinjve në aktivitetet e Javës së Evropës, për të shprehur fort dëshirën e rinisë shqiptare, për të qenë pjesë e familjes së madhe evropiane.
09 May 2019
Belsh, 10-11 May 2019 - In the frame of the “Europe Week” the "Unit for the Coordination of European Integration and Foreign Assistance" in the Municipality of Belsh, organized in cooperation with the Belsh Youth Council, the activity themed "Lighten your fan and express your European dream”.
10 May 2019, 11 May 2019
In the framework of the European Week, the Integration Unit in the Municipality of Kruja organized the activity called "Youth, Culture and History, Albania’s passport to the EU".
12 May 2019
MAY 9 - On Europe Day, in the framework of the activities being held in all the 61 municipalities of the country, the Municipality of Tirana in cooperation with the "Qemal Stafa" General High School, organized a debate among the school’s students with the theme "Europa: Pro & Against".
09 May 2019
The Unit for European Integration and Foreign Assistance in Patos, held its next activity within the Europe Week, in the Administrative Unit of Zharrëz, where there is the largest part of agricultural and breeding activity in the whole territory of Patos Municipality is concentrated.
09 May 2019
TIRANE, 8 MAJ 2019 - Drejtoria e Integrimit Europian dhe Projekteve të huaja në Bashkinë e Tiranës ka zhvilluar sot një seancë informimi me një grup të rinjsh, të cilët janë pjesë e programit të kësaj Bashkie, për afrimin e të rinjve praktikantë në administratë.
08 May 2019