Takim sensibilzues me nxënësit e shkollës së mesme

  • Posted on: 9 October 2018
  • By: admin

Në kuadër të projektit me temë, "Ekstremizmi i Dhunës" i organizuar me presidenten e shoqatës, "Qendra e Këshillimit të Njerëzve me Aftësi të  Kufizuar," znj.Antonjeta Pera, në bashkpunim me stafin pedagohjik të shkollës së mesme të Fushë-Arrëzit, përfaqësues të zyrës së Çështjeve Sociale, dhe me koordinatorin e Këndit të BE në këtë bashki, u organizua një takim sensibilizues me nxënësit e kësaj shkolle mbi temën e lartëpërmëndur. 

Fokusi i këtij takimi ishin elemente të ndryshëm tematik mbi të drejtat e njeriut; e drejta sociale, civile, kulturore, fetare, barazia gjinore etj.