Takim me Kryepleqt e fshatrave për programin IPARD II të BE

  • Posted on: 8 January 2019
  • By: admin

Në datën 7 Maj 2018,  në Bashkine Prrenjas, ne ambjentet e zyres se Keshillit Bashkiak, Këndi I BE në këtë qytet mundësoi zhvillimin e takimit me Krypleqt e fshatrave të Bashkisë në kuadër të programit "IPARD II" të Bashkimit Europian  i cili ofron mbështetje të konsiderueshme për bujqësinë dhe zhvillimin rural në Shqipëri.
Gjatë takimit të pranishmit patën mundësi të njohen nga afër më mundësitë që ofron ky program si dhe të gjejnë përgjigje të një seri pyetjesh që ata i shqetësojnë në lidhje me ecruinë e bizneseve të fermerëve të fshatrave të tyre.