Selenicë: Shfaqe Teatrale për fëmijë “Vitaminat e Jetës”

  • Posted on: 6 May 2019
  • By: admin

Selenicë, 25 prill 2019 – Europe House në bashkëpunim me Njësinë për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Selenicë, zhvilloj një shfaqe teatrale për fëmijë me temë: “Vitaminat e Jetës”.

Në këtë aktivitet morën pjesë nxënësit e ciklt të ulët dhe  mësuesit e shkollës 9 Vjeçare“Todi Koçeli” Selenicë.

Shfaqa ishte argëtuese, zbavitëse dhe edukuese mbi të ushqyerin e shëndetshëm.