Planeti yne, e ardhmja jonë

  • Posted on: 8 January 2019
  • By: admin

Kjo ishte tema që sot Këndi i BE në bashkinë Rroskovec organizoi me të rinjtë e këtij qyteti duke ofruar një hapësire të gjerë bashkëbisedimi.  
Ndryshimi e klimës, veprimtaria njërëzore mbi mjedisin dhe efekti serë janë problemet më shqetësuese me të cilat po ndeshet njërëzimi në vitet e fundit. Ndaj pikërisht rreth kësaj teme, të rinjtë pjesëmarrës shfaqën idetë e tyre se si do të mundeshin ata të kontribuonin dhe ndryshonin në mjedisin ku jetojnë.
Gjithsecili nga ne duhet të jap kontributin e vet për ta bërë mjedisin që na rrethon më të sigurt dhe të shëndetshëm për brezat në vijim; ky ishte edhe mesazhi i këtij takimi nga vetë të rinjtë.