Aktivitete

Së pari më lejoni të falenderoj, Delegacionin Europian që nëpërmjet Projektit “Bashkitë për Evropën” ka mundësuar ngritjen e Këndeve të Bashkimit Europian në bashkitë e vendit, duke mundësuar në këtë mënyrë që ofrimin dhe shkëmbimin e informacioneve mbi politikat e Bashkimit Europian dhe procesit të integrimit të Shqipërisë në familjen Europiane.
20 Sht 2019
16 SHTATOR 2019 – Java Europiane e Lëvizshmërisë ka ardhur me një sërë aktivitetesh për Njësinë e Integrimit Evropian në Bashkinë e Tropojës.
16 Sht 2019

Mbështetja e qeverisë, bashkëpunimi i të gjithë palëve, projekti “Bashkitë për në Evropë”, dhe strukturat e integrimit evropian pranë çdo Bashkie, janë garancia më e mirë që ne kemi për suksesin e këtij procesi të rëndësishëm për të ardhmen e Shqipërisë

16 Sht 2019
Për tre netë me radhë, qytetarët dhe turistët e huaj, patën mundësinë që të ndiqnin filmat e preferuar në qendër të Krujës.
06 Sht 2019

Njësia e Integrimit pranë Bashkisë Gramsh në bashkëpunim me vullnetarët e Korpusit të Paqes dhe Këshillin Rinor, organizuan Kampin Veror 2019.

29 Kor 2019, 30 Gsh 2019, 31 Gsh 2019, 01 Sht 2019, 02 Sht 2019

Njësitë e Integrimit Evropian në Bashkitë Roskovec, Belsh dhe Elbasan zhvilluan në datat 13-14 Gusht një tur dy ditor në këto tre Njësi të Qeverisjes Vendore, me një grup të rinj dhe të rejash gjimnazistë nga secili qytet.

13 Gsh 2019, 14 Gsh 2019