Java e Evropës

  • Posted on: 8 October 2018
  • By: admin

Në vijim të aktiviteteve në kuadër të "Javës së Evropës", koordinatori lokal për bashkinë Durrës dha një intervistë me fokus promovimin e këndit të BE-së në median lokale.  Intervista pati një impakt që nuk kaloi pa u vënë re duke pasur shumë reagime pozitive.

Më poshtë gjeni linkun ku mund të dëgjoni dhe intervistën e dhënë:

https://www.mixcloud.com/PortalDurres/anonim-30-intervist%C3%AB-me-kordi...