Aktivitete

Njësia e Integrimit Evropian pranë Bashkisë Patos në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim, Bashkëpunim dhe Integrim (CDCI), një OJQ e themeluar në Patos, kanë organizuar dhe zhvilluar për 5 ditë me radhë aktivitetin "Shkolla Verore e Bashkimit Evropian" me nxënës nga shkollat e mesme të Patosit.
20 Kor 2019
Projekti “Bashkitë në Evropë” organizon 95 aktivitete gjatë Javës së Evropës. Nga Bjeshkët e Tropojës, në brigjet e Vlorës, nga Kalaja e Krujës deri në sokakët e Gjirokastrës, ka ushtuar zëri i të rinjve në aktivitetet e Javës së Evropës, për të shprehur fort dëshirën e rinisë shqiptare, për të qenë pjesë e familjes së madhe evropiane.
09 Maj 2019
Belsh, 10-11 Maj 2019 - Në kuadër të Javës së Evropes, dhe në bashkëpunim me “Këshillin Rinor Belsh”, “Njësia për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj” në Bashkinë Belsh, organizoi aktivitetin me tematikë: "Ndiz edhe ti fanarin tënd dhe shpreh ëndrrën tënde Evropiane”.
10 Maj 2019, 11 Maj 2019
Projekti Bashkitë për në Evropë", në bashkëpunim me ASPA ka nisur serinë e trainimeve me përgjegjësit dhe specialistët e Njësive të Integrimit Evropian, në të 61 bashkitë e Shqipërisë. Në datat 14-15 maj 2019, në Tiranë është zhvilluar trainimi i parë me Grupin e Parë të përfaqësuesve të Njësive të Integrimit Evropian.
14 Maj 2019, 15 Maj 2019
Në kuadër të javës Evropiane, Njësia e Intergrimit në Bashkinë Krujë organizoi aktivitetin “Rinia, Kultura dhe Historia, pasaporta e Shqipërisë për në BE”.
12 Maj 2019
9 MAJ – Në Ditën e Evropës, në kuadër të aktiviteteve që po zhvillohen në të 61 Bashkitë e vendit, Këndi i BE-së pranë Bashkisë Tiranë në bashkëpunim me shkollën e Mesme të Përgjithshme “Qemal Stafa”, kanë organizuar një debat mes të rinjve të shkollës me temën “Europa: Pro & Kundër”.
09 Maj 2019
Njësia për Integrimin Europian dhe Ndihmën e Huaj në Bashkinë Patos, zhvilloi aktivitetin e radhës në kuadër të Javës së Evropës, në Njësinë Administrative Zharrëz, ku është përqendruar veprimtaria më e madhe bujqësore dhe blegtorale e territorit të Bashkisë Patos.
09 Maj 2019
TIRANE, 8 MAJ 2019 - Drejtoria e Integrimit Europian dhe Projekteve të huaja në Bashkinë e Tiranës ka zhvilluar sot një seancë informimi me një grup të rinjsh, të cilët janë pjesë e programit të kësaj Bashkie, për afrimin e të rinjve praktikantë në administratë.
08 Maj 2019
GJIROKASTËR, 7 Maj 2019 - Njësia për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj, në Bashkinë Gjirokastër, në bashkëpunim me Europe House organizuan dialogun, “Europe goes back to school” - me përfaqësuesit e Delegacionit të BE-së, përfaqësues të ambasadave të vendeve anëtare të BE-së, organizatave të shoqërisë civile si dhe studentëve të gjimnazit “Asim Zeneli” në Gjirokastër.
07 Maj 2019
Roskovec, 7 Maj 2019 - Njësia për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Roskovec, organizoi aktivitetin “Bashkia e të Rinjve”.
07 Maj 2019

Faqet