Dita Nderkombetare e Sporteve

  • Posted on: 6 May 2019
  • By: admin

Ne daten 10 Prill 2019  shkolla 9-vjecare "Qybra Sokoli" ne qytetin e Prrenjasit  organizoi aktivitetin me teme "Dita Nderkombetare te Sporteve " .Ne kete aktivitet moren pjese te gjithe grupmoshat dhe u realizuan  aktivitetet e ndryshme.Njesia per Koordinimin e Integrimit Europian dhe Ndihmes se Huaj e bashkise Prrenjas mori pjese ne bashkepunim me nxenesit e klases se dyte.