Aktivitet ndërgjegjësues mbi mjedisin

  • Posted on: 8 January 2019
  • By: admin

Në datën 24 Prrill 2018, Këndi i BE-së në bashkinë Patos, në bashkëpunim me punonjësit e administratës dhe ndërmarrjen e gjelbërimit të kësaj bashkie, zhvilluan një aksion pastrimi përgjatë rrugës "Unaza" dhe lulishteve të qytetit.

Kësaj nisme iu bashkuan dhe shumë të rinj e të reja nga qyteti, të cilat së bashku me ekipi e Këndit të BE dhe punonjësit e bashkisë, mundësuan gjithashtu ehde shpërndarjen e mesazheve të ndryshme ndërgjegjësuese për mbrojtjen e mjedisit.